Előfizetői akció – Születési sor(s)rend

Közzétette: | Ekkor: 2014. május 13. | Itt: Családban, Egyéb | 1 hozzászólás

Előfizetői akció – Születési sor(s)rend

Rendelje meg lapunkat most, és éljen akciós ajánlatunkkal!

A születési sorrend kulcsot ad a kezünkbe, hogy feltárjuk személyiségünk rejtett titkait. Milyen szerepet játszik a születési sorban elfoglal helyünk abban, hogy olyan emberré váltunk, amilyenek ma vagyunk? Akárhová is érkeztünk a sorban, ez a pozíció számtalan módon rányomja a bélyegét az életünkre. Alapvetően meghatározza a személyiségünk alakulását, a kapcsolatainkat, a házasságunkat, azt, hogy milyen alkalmazkodási és megküzdési módokat alakítunk ki, milyen hivatást választunk, vagy miként neveljük a gyerekeinket. A „Születési sorsrend” könnyed és szórakoztató, mégis informatív olvasmány, amely humorral és sok példával fűszerezve ad támpontot saját személyiségünk eredőinek jobb megértéséhez, a harmonikusabb párkapcsolathoz, az elsőszülött, középső vagy épp legkisebb gyerekek neveléséhez, és ahhoz, hogy jobban eligazodjunk a kapcsolatok útvesztőjében az élet minden területén.

Ha most megrendeli lapunkat, vagy már előfizetőnk, a fenti munkafüzethez 2900 Ft helyett 2175 Ft-ért juthat hozzá! (25% előfizetői kedvezmény)

Egy hozzászólás

  1. Már előfizetò vagyok és mindig nagyon várom a következő számot! Mivel sokat foglalkozunk a születési sorrend hatásaival, a könyv nagyon érdekelne, ha még lehetséges megrendelni!

Válasz írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.