Előfizetői akció – Útmutató lányos apáknak könyv + Family családi naptár

Közzétette: | Ekkor: 2014. november 7. | Itt: Egyéb | 0 hozzászólás

Előfizetői akció – Útmutató lányos apáknak könyv + Family családi naptár

Rendelje meg lapunkat most, és éljen akciós ajánlatunkkal!

Leman_utmutata_lanyos_apaknak_3D_l

„Miért is van egy apa különösen nagy hatással a lánya életére? Mert a lányok az apjuktól tanulják meg, milyen is egy férfi. Ő az első férfi az életükben, az első, akit szeretnek, akinek az elismerésére vágynak, az első, aki nemet mond nekik, és az első, aki ráncba szedi őket. Ebből következően az apai befolyás készíti elő a terepet, és határozza meg, hogy a lánya milyen kapcsolatot alakít ki az ellenkező nemmel, hiszen a lányok az apjuktól tanulják meg, milyen is egy férfi.”
Kevin Leman: Útmutató lányos apáknak. (236 oldal, 135 x 205 mm, 2900 Ft)

A könyvajánló a Harmat blogon.

Ha most megrendeli lapunkat, vagy már előfizetőnk, a fenti könyv megvásárlása esetén a 2015-ös családi naptárat adjuk ajándékba!

A könyvmegrendeléseket a GLS Futárszolgálat utánvétes küldeményként szállítja. A postaköltség a megrendelt mennyiségtől függetlenül 990 Ft.

Ha szeretné a könyvvel együtt megrendelni a lapunkat, írja be a megjegyzés rovatba: “az előfizetői akciót is kérem: Könyv+Naptár”  A magazin megrendeléséhez kattintson ide!

Ha már előfizetőnk és szeretné megrendelni a könyvet az ajándék naptárral, akkor nevének és  címének megadásával megteheti e-mailben (magazin@family.hu), vagy telefonon (+36 1 4669896, hétköznap 9 és 15 óra között).

Válasz írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.