Előfizetői akció – Segítség, rokonok lettünk! + Parázs a hó alatt

Közzétette: | Ekkor: 2015. február 10. | Itt: Egyéb | 0 hozzászólás

Előfizetői akció – Segítség, rokonok lettünk! + Parázs a hó alatt

Rendelje meg lapunkat most, és éljen akciós ajánlatunkkal!

Éves előfizetési díj: csak 2370 Ft! (Postaköltséggel együtt.)

Segítség,  rokonok lettünk!

chapman_segitseg_rokonok_s

“Amikor két ember házasságot köt, egymás rokonaival is kapcsolatba kerülnek, s beépülnek az anyós, após, sógorok és sógornők alkotta népes közösségbe. Hirtelen eltérő viselkedési szokások, kapcsolati minták és családi hagyományok egész sora szövi át az újdonsült pár életét. S mivel a maga nemében minden família egyedi, a különbségek megannyi konfliktus forrásává válhatnak.” (Olvassa tovább a harmat blogon!)
Parázs a hó alatt

chapman_parazs_s
“Jacob és Marlee huszadik házassági évfordulójukon – egy viharos szentestén – elindulnak, hogy a válási papírok aláírásával örökre búcsút mondjanak egymásnak. Azonban egy rossz mozdulat a hóborította síkos aszfalton, és egész életük megváltozik. Vajon képes lesz-e Marlee egy különös lelki utazás hatására felszítani kapcsolatuk tüzét, és férjével összefogva megmenteni a házasságukat?” (Olvassa tovább a harmat blogon!)

Ha most megrendeli lapunkat, vagy már előfizetőnk, a fenti könyvekhez 4700 Ft helyett csupán 2200Ft-ért juthat hozzá!

A könyvmegrendeléseket a GLS Futárszolgálat utánvétes küldeményként szállítja. A postaköltség a megrendelt mennyiségtől függetlenül 990 Ft.

Ha szeretné a könyvekkel együtt megrendelni a lapunkat, írja be a megjegyzés rovatba: “az előfizetői akciót is kérem: két könyv 2200Ft-ért.”  A magazin megrendeléséhez kattintson ide!

Ha már előfizetőnk és szeretné megrendelni az akciós könyveket, akkor nevének és  címének megadásával megteheti e-mailben (magazin@family.hu), vagy telefonon (+36 1 4669896, hétköznap 9 és 15 óra között).

 

 

Válasz írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.