Előfizetői akció – Francine Rivers könyvek

Közzétette: | Ekkor: 2015. május 20. | Itt: Egyéb | 0 hozzászólás

Előfizetői akció – Francine Rivers könyvek

Rendelje meg lapunkat most, és éljen akciós ajánlatunkkal!
Éves előfizetési díj: csak 2370 Ft! (Postaköltséggel együtt.)

Francine Rivers: Az ártatlanság gyermeke
Dynah Carey élete a lehető legtökéletesebbnek tűnik: szerető családban nevelkedik, majd a főiskolára jelentkezve találkozik élete szerelmével. Egy sötét és hideg éjszakán azonban erőszak áldozatává válik, melynek következményeként egy nem kívánt terhesség súlya nehezedik a vállára. Dynah addigi élete egyetlen perc alatt kártyavárként összeomlik, és a jövőjét illető döntés meghozatalakor szembesülnie kell a világ és szerettei igazi arcával is…
Olvassa tovább a harmat blogon!

Francine Rivers: A kegyelem vonala -Támár
„Támár. A név azt jelenti: datolyapálma. Olyan viseli ezt a nevet, aki széppé és kecsessé válhat. A datolyapálma életben marad a sivatagban, és édes, tápláló gyümölcsöt terem, s ez a lány termékeny családból való. A datolyapálma meghajlik a viharos szélben, anélkül, hogy eltörne, vagy gyökerestül kiszakadna, márpedig ennek a lánynak Ér hirtelen, lobbanékony természetével kell szembenéznie. A datolyapálma képes túlélni az ellenséges környezetet is, és Júda tudta, hogy Batsúa vetélytársat lát majd ebben a fiatal lányban. Júda ugyanakkor remélte, hogy a lány beteljesíti a nevében rejtező összes ígéretet” – fogalmaz a Jézus nőági felmenőiről szóló regénysorozata első kötetében az amerikai szerző. Bővebb információ a harmat blogon!

Könyvében egy olyan asszony sorsát követhetjük nyomon, akit noha elárultak, cserbenhagytak, bántalmaztak és kihasználtak, reményeitől nem foszthattak meg és álmai megvalósításában nem akadályozhattak.

Ha most megrendeli lapunkat, vagy már előfizetőnk, a fenti könyvekhez 5400 Ft helyett csupán 3200 Ft-ért juthat hozzá!

A könyvmegrendeléseket a GLS Futárszolgálat utánvétes küldeményként szállítja. A postaköltség a megrendelt mennyiségtől függetlenül 990 Ft.

Ha szeretné a könyvekkel együtt megrendelni a lapunkat, írja be a megjegyzés rovatba: “az előfizetői akciót is kérem: két könyv 3200 Ft-ért.” A magazin megrendeléséhez kattintson ide!

Ha már előfizetőnk és szeretné megrendelni az akciós könyveket, akkor nevének és címének megadásával megteheti e-mailben (magazin@family.hu), vagy telefonon (+36 1 4669896, hétköznap 9 és 15 óra között).

Válasz írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.