Cseppekből folyamot

Közzétette: | Ekkor: 2017. október 22. | Itt: Egyéb, Kiemelt | 0 hozzászólás

Cseppekből folyamot

– Beszámoló Tapolyai Emőke könyvének bemutatójáról

Népes közönség gyűlt össze pénteken a D18 Kávézó és Könyvesboltban.

Tapolyai Emőke, pszichológus és motivációs tréner könyve, a Harmóniában múltunkkal, jelenünkkel és jövőnkkel bemutatóján Hamar Dávid lelkipásztor kérdezte a szerzőt.

A kedélyes, őszinte és elgondolkodtató beszélgetés tanúiként a könyv legfontosabb gondolatait fűzhettük magunkban tovább. A jelenünket és jövőnket meghatározó remény, az elégedettség, az eredetiség és az egyéni boldogság a legtöbb ember számára kulcskérdés. Emőke arra világított rá, hogy mindezek gyökere, hogy tudunk-e függetlenedni múltunkat meghatározó fájdalmainktól azáltal, hogy az élő, jelenlévő és hűséges Isten iránti bizalmat erősítjük magunkban és éljük át nap mint nap, a jelen és múlt iránti hálán keresztül. Tudunk-e abban bízni, hogy az Isten hű: aki velem volt és velem van, az velem is lesz. Hűségének jeleit cseppenként összegyűjtve lesz folyammá a hálánk, amely kiutat jelent a jövő harmóniája felé.

Fontosnak tartotta megjegyezni, hogy a tökéletes világ hajszolása tesz elégedetlenné bennünket, emiatt rohanunk keresztül kapcsolatainkon, mindennapi életünkön, ahelyett, hogy Jézus lábaihoz ülve napi szinten átélnénk, hogy „az vagyok, akit Isten szeret”.

Emőke könyve hiánypótló a keresztény könyvpiacon, mert valóságos és kézzelfogható választ ad egy sokunkat kínzó kérdésre: hogyan tudunk a hiánymotiváltságból továbblépni egy szabadabb, harmonikusabb jövő felé.

A könyvbe ITT lapozhat bele és rendelheti meg!

Czap Villő

Válasz írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.