Barion Pixel
bezár

Életvezető

Nevetve nézz a holnap elé!

Mi az Életvezető?

Az Életvezető több mint egy hagyományos naptár vagy egy napló. Az a fajta látásmód hatja át, hogy az életre Istentől kapott ajándékként tekintünk. Ennek köszönhetően örömöt tudunk lelni a kihívásokban is, vágyunk a fejlődésre, és örömteli, kiegyensúlyozott kapcsolatokra törekszünk.

Kiknek készült?

Olyan fiatal lányoknak és nőknek, aki szeretnék tudatosan élni az életüket, és vágynak a fejlődésre – korosztálytól függetlenül.

Alkotók

A kiadvány a Harmat Kiadó, a Family magazin és a Pure Program összefogásával készült. A koncepciót és a témákat Kis Brigitta, a Pure programvezetője és Hegyesi Zita, a Pure kommunikációs felelőse dolgozta ki. Az elegáns, ízléses, egyedi dizájn Mikes-Kovács Sára keze munkáját dicséri. Az Életvezetőt Győri Virág, a Family magazin főszerkesztője szerkesztette.

„Egy új naptárnak mindig varázsa van: a tiszta lapok azt üzenik, hogy valami új kezdődhet az életünkben. Tiszta lappal, nagy elhatározásokkal kezdhetünk neki egy új esztendőnek vagy egy új életszakasznak, kialakíthatunk új szokásokat, tudatosabban élhetjük a mindennapjainkat. Ezzel a különleges kalendáriummal abban szeretnénk a segítségedre sietni, hogy a nagy nekibuzdulás után a folytatás se maradjon el. Úgy álmodtuk meg, hogy útitársul szegődjön melléd. Segítsen áttekinteni az életed különböző területeit, bátorítson, tanácsoljon, kérdéseket tegyen fel neked – és ott legyen melletted a mindennapokban is, amikor jó lenne aprópénzre váltani mindazt, amit átgondoltál, megfogadtál. Hogy bármilyen élethelyzetben vagy is, ne aggodalmakkal tele, hanem Istenben bízva, az ő vezetését követve, nevetve nézz a holnap elé.”

Mitől különleges az Életvezető?

    • Minden hónaphoz kapcsolódik egy-egy téma (pl. a környezetünkkel való kommunikációnk, Istennel való kapcsolatunk, nőiességünk, önbecsülésünk), amelyet alaposabban körbejárunk. Ezek mindig egy rövid gondolatébresztővel kezdődnek, és különféle gyakorlatok is kapcsolódnak hozzájuk. Segítségükkel áttekinthetjük az életünk egyes területeit, és célokat fogalmazhatunk meg önmagunk számára.
    • A heti tervezőben található feladatok is ezeket a gondolatokat viszik tovább: az a céljuk, hogy a hónap elején kitűzött céljainkat be tudjuk építeni a mindennapjainkba. A heti tervezőben a teendőinket, a találkozóinkat és az imatémáinkat is rögzíthetjük, de segítségével még az egészségünkre, a napi testmozgásunkra is jobban odafigyelhetünk.
    • Minden hónap utolsó hetében a hálára szeretnénk irányítani a figyelmet: feljegyezhetjük, hogy miért, kiért vagyunk hálásak.
    • Az Életvezető végén található éves visszatekintővel végiggondolhatjuk a mögöttünk lévő esztendőt: milyen örömök, nehézségek értek minket, mi az, amit elértünk, és mi az, ami továbbra is célként lebeg a szemünk előtt.
  • Nem csak egy adott évre szól, és bármikor el lehet kezdeni, mivel tulajdonképpen egy öröknaptár.

 

Hol kapható?   

Idén gyönyörű szürke-fehér csíkos borítóval jelent meg az Életvezető! A Harmat Kiadó webáruházában 3990 Ft helyett 20% kedvezménnyel 3192 Ft-ért vásárolhatod meg! Gondolj rá ajándékként is – vagy kezdj hozzá a naplóíráshoz bármikor!

Várjuk véleményed!

Örülnénk, ha megosztanád velük a tapasztalataidat! Mennyire találtad hasznosnak az Életvezetőt? Mit hiányoltál belőle?

Visszajelzésedet a magazin@family.hu címre várjuk!

Kis Brigitta, Hegyesi Zita, Győri Virág