Barion Pixel
bezár

Fizessen bankkártyával!

A Barion rendszerén keresztül biztonságosan, kényelmesen és azonnal kifizetheti a Family magazin előfizetését – mutatjuk, hogyan!

 

Mi az a Barion™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy ismerőseinek.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma:
H-EN-I-1064/2013.
További információ: www.barion.com/hu

Fizessen kényelmesen bankkártyával vagy bankkártya nélkül!

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadnia bankkártyaszámát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrál, soha többé nem kell begépelnie a kártyaszámát egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcíme és jelszava. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságát is növeli!

Fizetéshez használható:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártya
  • Visa vagy Electron bankkártya
  • AmEx bankkártya

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Hogyan működik?

Az előfizetés oldalon válassza ki, hogy Ön bankkártyával szeretne fizetni, ezután a „Megrendelés elküldése” gombra kattintva Ön át lesz irányítva a Barion fizetési oldalára. Itt kétféleképpen fizethet:

  • Ha Ön már Barion felhasználó, akkor bejelentkezhet a Barion rendszerébe (e-mail és jelszó párossal), hogy végrehajtsa a tranzakciót e-pénz egyenlegének vagy egyik tárolt bankkártyájának terhére
  • Ha Ön nem Barion felhasználó, akkor kártyaadatainak megadásával fizethet. Ezt követően a rendszer felajánlja a Barion regisztrációt és ezzel a kártya adatainak biztonságos tárolását, így legközelebb semmilyen más Barion elfogadónál nem kell többé kártyaadatokat megadnia

Ha valamilyen okból a fizetés sikertelen, akkor a rendszer felajánlja az újbóli próbálkozást. Sikeres fizetés után Önt a Barion visszairányítja a Family magazin oldalára.

 

Kövesse a vásárlásait!

A Barion alkalmazásokkal követheti vásárlásait a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlását, a megvásárolt termék is látható. Barion egyenlegét is itt kezelheti, illetve pénzt küldhet vagy fogadhat.

Első a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.