bezár

Ismerje meg Házasság különszámunkat!

A Family magazin évek óta egy-egy különszámmal is készül a házasság hetére. A visszajelzések alapján a különféle programokon részt vevők örömmel fogadják a kezdeményezést, hiszen így a rendezvény végeztével a lapban olvasható cikkek segítségével tovább építhetik a kapcsolatukat.

A Házasság különszámokban – a hagyományos Family magazinoktól eltérően – kifejezetten csak párkapcsolati témájú írások szerepelnek. Praktikus szakértői tanácsaink, illetve hiteles élettörténeteink nem csupán a már évek óta házasságban élőket szólítják meg, hanem azokat is, akik még csak tervezgetik, hogy összekötik az életüket. A mindössze 350 Ft-ba kerülő, 32 oldalas kiadvány hasznos segédanyagként szolgálhat a jegyesoktatásban, illetve a házaskörök alkalmain is.

Ízelítő a 2020-as Házasság különszám tartalmából:

  • Bemutatjuk a házasság hete idei arcait, Semsei Rudolfot és Dobay Esztert
  • „Szeretlek, de már nem vagyok beléd szerelmes”, avagy visszahozhatók-e az érzelmek? Dr. Mihalec Gábor párterapeuta tanácsai
  • Túl sok, vagy túl kevés – mitől függ, hogy mennyi közelségre vágyunk?
  • Ha a férj titokban pornót néz…
  • Elég erős a kapcsolatunk? Teszt pároknak

A Family magazin aktuális, márciusi száma a különszámtól függetlenül, más tartalommal jelenik meg. A magazin a kiadó webáruházában rendelhető meg:

Family Házasság különszám 2020

 

Story Oldal